• Turkhane Logo

“Susamam” Şanışer: Daha az umutluyum

Geçen yılın ses getiren rap Şarkısı Susamam’ın birinci yaşında Şanışer olarak bilinen rapçi Sarp Palaur sosyal medyadan karamsar bir yorumda bulundu.

17:37 06 Eylül 2020 Pazar
 “Susamam” Şanışer: Daha az umutluyum
Geçen yılın ses getiren rap Şarkısı Susamam’ın birinci yaşında Şanışer olarak bilinen rapçi Sarp Palaur sosyal medyadan karamsar bir yorumda bulundu.


Şanışer’in öncülüğünde 17 müzisyenin birlikte hazırladığı şarkı; doğa, adalet, eğitim, kadına şiddet ve hayvan hakları gibi konularda verdiği mesajlarla 2019’un en çok konuşulan parçası olmuştu. Şarkı birinci yıldönümnde #Susamam etiketiyle tekrar gündeme otururken Şanışer’den karamsar bir yorum geldi.




Twitter hesabından paylaşımda bulunan rapçi Şanışer’in “Müziğin bir şeyler değiştirebileceğine artık daha az inanıyorum.” Şeklindeki paylaşımı kısa sürede 40 binin üzerinde beğeni aldı. Paylaşıma yorum yapan çok sayıda takipçi ise ünlü rapçiye destek verdi. Şanışer’in gündem olan paylaşımı şöyle:

“#Susamam’ın yıldönümü bugün. Üzgünüm, müziğin bir şeyler değiştirebileceğine artık daha az inanıyorum. Ama yapmaya devam edeceğim. Zira elimden gelen tek şey bu.”

  #Susamam ‘ın yıldönümü bugün. Üzgünüm, müziğin bir şeyler değiştirebileceğine artık daha az inanıyorum. Ama yapmaya devam edeceğim. Zira elimden gelen tek şey bu. — Şanışer (@sarppalaur) September 6, 2020

GÜNDEME OTURAN ŞARKI

Rapçilerin seslendirdiği Susamam şarkısı, 2019’un 6 Eylül günü Türkiye gündemini sarsmıştı. Şanışer’in 17 müzisyenle beraber yaptığı şarkı, birçok saat içinde yüz binlerce kez dinlenmişti.

Şanışer öncülüğünde; Fuat, Ados, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-ı İsyan, Sokrat St, Ozbi, Deniz Tekin, Sehabe, Yeis Sensura, Aspova, Defkhan, Aga B, Mirac, Mert Şenel ve Kamufle’nin yer aldığı ekibin 6 Eylül 2019’da yayınladığı Susamam şarkısı, Türkiye gündeminin sancılı meseleleri olan ‘adalet’, ‘özgürlük’, ‘eğitim’, ‘kadına yönelik şiddet’, ‘hayvana yönelik şiddet’, ‘kentleşme’ gibi konularda söyledikleriyle kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından dinlenmişti. Şarkının YouTube videosu 1 yıl sonunda 46 milyon kez izlenmiş durumda…

 

Son güncelleme: 17:37 06.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı