• Turkhane Logo

"Bir mahpus baba, doktorların '1-2 gün ömrü kaldı' dediği kızını son kez görebilmeli"

Gergerlioğlu: Ayşe ölüyor ve savcı, babasının kızını son kez görmesine izin vermiyor.

21:57 10 Eylül 2020 Perşembe
Gergerlioğlu: Ayşe ölüyor ve savcı, babasının kızını son kez görmesine izin vermiyor.


15 Temmuz’dan sonra KHK ile ihraç edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen öğretmen Ali Koca’nın kansere yakalan tıp öğrencisi kızı Ayşe Koca için umutlar tükeniyor. Doktorların ‘1-2 gün ömrü kaldığı’ dediği Ayşa Koca’nın bilinci kapalı. Son isteği olan babasını görme arzusu ise gerçekleştirilmiyor.

Bu durumu gündeme getiren HDP’li vekil Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Ölüyor ve izin vermiyor Savcı!!! Cezaevindeki baba Ali Koca’ya, Tıp Fakültesi öğrencisi iken kanser olan kızı Ayşe Koca’yı görmesi için izin vermiyor!” dedi.


Doktorların bugün Ayşe Koca için “1-2 gün ömrü kaldı”dediğini söyleyen Gergerlioğlu, “Ayşe Koca’nın şu an bilinci kapalı! Bir mahpus baba kızını son kez görebilmeli!” ifadesini kullandı.
  Ölüyor ve izin vermiyor Savcı!!!

Cezaevindeki baba Ali Kocaya, Tıp Fakültesi öğrencisi iken kanser olan kızı Ayşe Kocayı görmesi için izin vermiyor!

Oysa doktorlar bugün 1-2 gün ömrü kaldıdedi

Ayşe Kocanın şu an bilinci kapalı!

Bir mahpus baba kızını son kez görebilmeli! pic.twitter.com/MLi0A5ugEF — Ömer Faruk Gergerlioğlu (@gergerliogluof) September 10, 2020

Türkiye’de, 15 Temmuz’la birlikte ‘Cemaat soruşturması’ adı altında başlatılan cadı avında KHK ile mesleğinden edilen ve şu anda Denizli Cezaevi’ne yatan öğretmen Ali Koca, 7 yıl 6 hapis cezasına çarptırılmıştı. Babası Ali Koca’ya yapılan haksızlıklara ve zulme dayanamayan 21 yaşındaki tıp öğrencisi Ayşe Koca üzüntüsünden kansere yakalanmıştı.

Son güncelleme: 21:57 10.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı