• Turkhane Logo

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi

Kurtlar Vadisi dizisindeki “Zaza” karakteriyle hafızalarda yer edinen tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu Ali Sürmeli beyin kanaması teşhisiyle kaldırıldığı hastanede ameliyat edildi.

12:08 28 Eylül 2020 Pazartesi
Ünlü oyuncu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi
Kurtlar Vadisi dizisindeki “Zaza” karakteriyle hafızalarda yer edinen tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu Ali Sürmeli beyin kanaması teşhisiyle kaldırıldığı hastanede ameliyat edildi.



Kadıköy’de özel bir hastanede ameliyat edilen Ali Sürmeli’nin durumuyla ilgili açıklama yapan oğlu, babasının hayati tehlikesi bulunmadığını belirtti. Oktay Kaynarca da Sürmeli’nin durumunun iyi olduğu bilgisini paylaştı.

/


OĞLUNDAN RAHATLATAN AÇIKLAMA

Evinde rahatsızlanan Ali Sürmeli özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tetkiklerde yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği tesbit edilen Sürmeli hemen ameliyata alındı. 5 saat süren ameliyatın ardından ünlü sanatçının oğlu Eren Sürmeli bir açıklama yaptı.

Eren Sürmeli, babasının durumunun iyi olduğunu “Kötü bir durum yok. Her şey iyi geçmiş. Normalde uyutacaklardı, iki-üç gün. Ama ondan vazgeçmişler ameliyat iyi geçtiği için. Şimdi yavaştan uyandırmaya başlamışlar. Şu anda bir sıkıntı, problem yok.” açıklamasıyla duyurdu.


Oktay Kaynarca ve Mahsun Kırmızıgül de hastaneye gelenler arasındaydı

HASTANEYE ÜNLÜ AKINI

Ali Sürmeli’nin rahatsızlığının duyulması üzerine hastaneye gelenler arasında ünlü oyuncu Oktay Kaynar da vardı. Hastane çıkışında gazetecilere bir açıklama yapan Kaynarca “Allaha şükür aldık haberini. İyi geçmiş ameliyatı. Uyandıracaklarmış. İyi bir ameliyat olmuş. Tansiyona bağlı kanama olmuş. Cerrahi müdahale ile halledilmiş. Zaten buraya kendisi yürüyerek gelmiş. Hastayım demiş öyle yatırmışlar.” diyerek rol arkadaşının durumunun iyi olduğunu belirtti.

Sürmeli ile yakın arkadaş olan ve birçok projede birlikte yer alan Mahsun Kırmızıgül de hastaneye gelenler arasındaydı. Kırmızıgül duygularını “Kalbimiz, gönlümüz onunla birlikteydi bugün. Benim çok sevdiğim bir ağabeyim. Yıllardır dostum. Her filmimde Ali Sürmeli vardı. Buradan ayrılırken mutlu ayrılıyoruz şu anda. Umarım hiçbir şey olmaz.” sözleriyle ifade etti.

1959 doğumlu olan Ali Sürmeli sahneye ilk olarak 1983’te çıktı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu (1985) olan Sürmeli’nin sinemada ilk görünmesi de yine 1983 yılında Halit Refiğ’in Beyaz Ölüm filminde oldu. Ali Sürmeli’nin geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan ise Deli Yürek dizisindeki Turgay Atacan ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki “Zaza Dayı” tiplemeleri oldu.

Son güncelleme: 12:08 28.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı