• Turkhane Logo

Fatih Tezcan: ‘Tekrar sokağa çıkarsak karınızı çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız’

AKP’li Fatih Tezcan, paylaştığı bir video ile yazar Sevda Noyan’ın muhaliflere yönelik tehditlerini bir adım öteye taşıdı. Aileleri tehdit etti.

11:52 12 Mayıs 2020 Salı
Fatih Tezcan: ‘Tekrar sokağa çıkarsak karınızı çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız’
AKP’li Fatih Tezcan, paylaştığı bir video ile yazar Sevda Noyan’ın muhaliflere yönelik tehditlerini bir adım öteye taşıdı. Aileleri tehdit etti.



Bir süredir devam eden darbe tartışmaları iktidar yanlısı yazar ve sosyal medya kullanıcılarının gövde gösterisine döndü. Yazar Sevda Noyan’ın tepki çeken çıkışının ardından dün de Fatih Tezcan paylaştığı bir video ile Noyan’ın söylediklerini destekler tehditlerde bulundu. Tezcan görüntülü paylaşımında muhalifleri ve ailelerini tehdit açıkça ederek, “Karınızı, çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız bizden? Zulalardan, listelerden, yaşanacaklardan haberiniz var mı?” dedi.

BİR İNTİKAM FASLI BAŞLAR


Tayyip Erdoğan’ın bir damla kanına milyonlarca kan döküleceğini söyleyen Tezcan konuşmasının devamında, “Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin? Tayyip Erdoğan’a darbe idam vs. olursa zulalardan, listelerden, yaşanacaklarından haberiniz var mı? Yiyorsa çıksanıza. Tayyip Erdoğan orada. Alsanıza onu niye yapmıyorsunuz hadi… Devlet Bahçeli de orada. Cumhur İttifakı değil mi bu? Yer mi gözünüz F...’nün PKK’nın kimse artık ağa babası feriştahı yer mi o zaman? Ailenizi, kendinizi nasıl koruyacaksınız? Bir intikam faslı başlar ki bu ülkenin vatanseverlerini yiğitlerini durduramazsınız” diye konuştu.

CEZA ALMASINI SAĞLAYACAĞIM

Tezcan’ın tehditleri sosyal medyada da gündem oldu. Tezcan’a CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik’ten sert tepki geldi. Yargıya başvuracağına ve süreci kendi takip edeceğini söyleyen Çelik, ”Yeter artık Fatih Tezcan isimli densize haddini bildirmek şart oldu! Yarın sabah erkenden bu meczup hakkında bizzat suç duyurusunda bulunacağım! Üstelik tüm süreci özel olarak takip edeceğim! Mutlaka ceza almasını sağlayacağım!” dedi.

  Darbe kelimesini ortaya atan akp’li trollerler böyle bir özlem onların peki daha sonrası: “karınızı çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız” Bu cümleleri sözde bir hukuk devletinde duyuyorsunuz pic.twitter.com/CfBG2Tg8vM — Ali Mahir Başarır (@alimahir) May 10, 2020
  Yeter artık Fatih Tezcan isimli densize haddini bildirmek şart oldu!

Yarın sabah erkenden bu meczup hakkında bizzat suç duyurusunda bulunacağım!

Üstelik tüm süreci özel olarak takip edeceğim!

Mutlaka ceza almasını sağlayacağım! https://t.co/vnB5bm9RgA — Celal ÇELİK (@CelikBaskan06) May 11, 2020  

Son güncelleme: 11:52 12.05.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı