• Turkhane Logo

Delil yetersizliğinden tahliye edilen tacizci haberi, Haluk Levent’i isyan ettirdi

Antalya’da şantaj yaparak taciz ettiği kuzeninin intiharından sorumlu tutulan zanlının, delil yetersizliğinden tahliye edilmesi Haluk Levent’i kızdırdı. Levent, ‘AHBAP olayla ilgilenecek’ dedi.

17:46 27 Ekim 2019 Pazar
Delil yetersizliğinden tahliye edilen tacizci haberi, Haluk Levent’i isyan ettirdi
Antalya’da şantaj yaparak taciz ettiği kuzeninin intiharından sorumlu tutulan zanlının, delil yetersizliğinden tahliye edilmesi Haluk Levent’i kızdırdı. Levent, ‘AHBAP olayla ilgilenecek’ dedi.





Antalya’da, Ayşenur G. adlı kadın, iddiaya göre 6 ve 10 yaşında amcasının oğlu Selahattin S. (30) tarafından cinsel istismara uğradı. 2015 yılında Mustafa G. ile evlenen Ayşenur, bu sefer de “Elimde video ve fotoğraflar var” diyen Selahattin S.’nin şantajlarına boyun eğdi. Selahattin S.’nin birkaç kez nitelikli cinsel istismarına maruz kalan, Ayşenur G., 5 Nisan 2017’de ilk önce eşi Mustafa G.’ye ardından babası Mustafa S. ve kardeşi Mehmet S.’ye yaşadıklarını anlattı. Ailesi ile konuşan genç kadın, 3 gün sonra, her şeyi anlattığı bir mektup da bırakarak evinde intihar etti.


GERİDE MEKTUP BIRAKTI

Ayşenur G., eşine bıraktığı veda notunda “Seni çok seviyorum. Seni severek ölüyorum. Bir tek bu bana gurur veriyor. Boynu bükük gezmeyeceksin. Bir ömür mutlu ve huzurlu olacaksın. Oğluma iyi bak, sev ve ilgi göster. Şunu hiçbir zaman unutma: Sana söylediğim her şey gerçek. Ben sana kızoğlankız geldim, namusumu koruyamadım. Çünkü içimde seni kaybetme korkusu vardı” diye yazdı.

Baba Mustafa S. ise ifadesinde “Kızım çocuk yaştayken Selahattin’in kendisine tacizde bulunduğunu, nişanlandıktan sonra 3-4 kez tecavüz ettiğini söyledi. Üç gün sonra kızımın intihar ettiğini öğrendim” dedi. İntihardan sonra tutuklanan Selahattin S., Ayşenur G.’yi aramadığını, numarasını bile bilmediğini, amcasıyla aralarında tarla davasının bulunduğunu ve bu yüzden iftira atıldığını iddia etti. Yapılan incelemede, Selahattin S. ile Ayşenur G. arasında 2014-2017 yılları arasında bin 612 mesaj ve arama kaydı bulunduğu anlaşıldı. Selahattin S.’nin, husumetli olduğu dönemde Ayşenur G.’yi yüzlerce kez aradığı belirlendi.

ZANLI ‘ARAMIZDA TARLA HUSUMETİ VAR’ DEDİ

Alanya 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ve 14 Aralık 2017’de biten davada, Selahattin S.’ye nitelikli cinsel istismar suçundan 14 yıl hapis cezası verildi. İtiraz üzerine dosya Yargıtay 14’üncü Ceza Dairesi’ne gönderildi. Yargıtayın, 24 Haziranda oy çokluğuyla verdiği kararda “olayın tek tanığı olan mağdurenin intihar etmesi sonucu dinlenemediği ve Selahattin S.’nin suçu işlediğine dair cezalandırılmasına yeter, her türlü şüpheden uzak, kesin ve inandırıcı delil bulunmadığından beraatına” karar verilmesi gerektiği kaydedildi. Selahattin S. aynı gün tahliye edildi.

HALUK LEVENT İSYAN ETTİ

Şarkıcı ve aynı zamanda AHBAP sosyal yardımlaşma platformu başkanı Haluk Levent, Hürriyet gazetesinden İsmail Saymaz’ın gündeme taşıdığı habere isyan etti. Levent, sosyal medya hesabından, ”Ayşenur her şeyi ailesine anlatıp canına kıyıyor. Mahkemeye “Ayşenur’un bende telefonu bile yok” diyen amcaoğlu “delil yetersizliğinden beraat “ ediyor. Ayşenur’a attığı 1612 mesaj ortaya çıktığı halde. Niye serbest? Niye? Niye? Niye? Ahbap Platformu bu olayla ilgilenecektir!’ ifadelerini kullandı. 2)Ayşenur her şeyi ailesine anlatıp canına kıyıyor.
Mahkemeye “Ayşenur’un bende telefonu bile yok” diyen amcaoğlu “delil yetersizliğinden beraat “ ediyor. Ayşenur’a attığı 1612 mesaj ortaya çıktığı halde.
Niye serbest?
Niye? Niye? Niye?
Ahbap Platformu bu olayla ilgilenecektir!!! pic.twitter.com/lmoMZWqEbJ — Haluk Levent (@haluklevent) October 27, 2019

Son güncelleme: 17:46 27.10.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı