• Turkhane Logo

Cinayetten iki hafta önce şiddet gördüğü için şikâyetçi olmuş

Zeynep Şenpınar'ın cinayetten iki hafta önce polise giderek Kemaloğlu hakkında şikayetçi olduğu, ancak bir gün sonra şikayetini geri aldığı öğrenildi.

09:53 26 Mayıs 2020 Salı
Cinayetten iki hafta önce şiddet gördüğü için şikâyetçi olmuş
Zeynep Şenpınar'ın cinayetten iki hafta önce polise giderek Kemaloğlu hakkında şikayetçi olduğu, ancak bir gün sonra şikayetini geri aldığı öğrenildi.



Bir arkadaşının anlattığına göre de genç kadının şiddet gördüğünü ise ev sahibi ve komşular biliyormuş.

Kadın cinayetlerinde aynı ihmaller zinciri tekrar ediliyor. Muğla’da milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından dövülüp, göğsünden bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar, iki hafta önce polis merkezine giderek şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuş. Şenpınar’ın, Kemaloğlu’na 15 gün evden uzaklaştırma cezası verilmesi üzerine ertesi gün şikayetini geri çekmesi araştırılmamış. Şenpınar’ın, arkadaşının yazdığı bir mesajda da Kemaloğlu’nun genç kadını zorla bodrum kattaki evde tuttuğu, kadının şiddet gördüğünün komşular tarafından bilindiği ortaya çıktı.


Pazar günü milli boksor olan Selim Ahmet Kemaloğlu’nun işlediği cinayetle ilgili detaylar ortaya çıkıyor. elde edilen bilgilere göre Kemaloğlu, Şenpınar’ı dövmeye başladıktan sonra mutfaktan aldığı ekmek bıçağını alarak genç kadını göğsünden bıçakladı. Kendine de bıçakla zarar veren Selim Ahmet Kemaloğlu, polis gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kemaloğlu’nin yoğun bakım servisindeki tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Zeynep Şenpınar’ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Zeynep Şenpınar’ın bir arkadaşına, “Ahmet’le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de” mesajı attığı ortaya çıktı.

​Selim Ahmet Kemaloğlu’nun ise cinayetin hemen ardından kendisine ait sosyal medya hesabından “İki cana kıydınız, gözünüz aydın” paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

Bu arada cinayetle ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Şenpınar’ın cinayetten 2 hafta önce Kemaloğlu’ndan şiddet görmesi nedeniyle polis merkezine giderek şikâyetçi olduğu, Kemaloğlu’na 15 gün evden uzaklaştırma cezası verilmesi üzerine ertesi gün şikayetini geri çektiği öğrenildi.

‘ÇOCUK KIZI ARKADAŞLARINDAN AYIRIP BODRUM KATTA TUTUYOR’

Zeynep Şenpınar’ın bir arkadaşının öğretim üyesine, “Hocam şu an Muğla’da değilim. 2 hafta önce dayak yediğini, polise gidip uzaklaştırma verdirttiğini ama ertesi gün gidip kaldırttığını anlatmıştı. Bu kız ile çocuk uzun süredir beraber. Çocuk bu kızı arkadaşından ayırıp bodrum katta ev tutuyor. Sonra bu kız hep orada yasamaya başlıyor. Kirasına filan da yardımcı olmamış. Hep kavga ediyorlarmış. Zaten 2 hafta önce kız dayak yiyor yüzü gözü tanınmaz hale geliyor. Bayılıp hastaneye gidiyor ama dayak yediği gün imdat diye bağırmasına rağmen ev sahibi filan olaya karışmıyor. Bize de bu olayı suratı iyileştikten sonra anlatıyor. Kendisini ‘Bugün bunu yapan yarın daha fazlasını yapar’ diye uyarmıştık ama dinletemedik. Hatta başka yerde kalmasını söyledik. Bugün de bu acı haberi aldık” mesajı attığı ortaya çıktı.

Son güncelleme: 09:53 26.05.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı