• Turkhane Logo

AKP-Mafya-Devlet-Medya Dörtgeni

Arjantin’e kaçan çete lideri Serkan Kurtuluş, Türkiye’de devlet-mafya ortaklığının ne kadar güçlü olduğunu gözler önüne serdi.

18:26 19 Eylül 2020 Cumartesi
AKP-Mafya-Devlet-Medya Dörtgeni
Arjantin’e kaçan çete lideri Serkan Kurtuluş, Türkiye’de devlet-mafya ortaklığının ne kadar güçlü olduğunu gözler önüne serdi.



AKP eski Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın yönetimindeki suikast planlarını deşifre etti. İşin içinde eski Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da var.

Bold Medyadan Adem Yavuz Arslan ve Fatih Akalanın özel haberi şöyle;


Susurluk Skandalı, Polis-Mafya-Devlet Üçgeni olarak tanımlanmıştı. 1996 yılında yaşanan trafik kazası büyük çoğunluğa göre derin devletin açığa çıktığı olaydı. Kazada Emniyet Müdürü Hüseyin Kocadağ, kırmızı bültenle aranan Abdullah Çatlı ve sevgilisi Gonca Us hayatını kaybetti. Dönemin DYP Milletvekili Sedat Bucak ise yaralı kurtuldu.

O yıllarda medya kısmen de olsa özgürdü. Türkiye Büyük Millet Meclisi ağır aksak da olsa çalışabildi. Devlet içindeki kirli ilişkilere dair önemli detaylara ulaşıldı. O gün herkes ümitlenmişti. Suçüstü yakalanan derin devletin bir daha belini doğrultamayacağı, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı konuşuluyordu.

Derin devlet öyle bir hortladı ki mafya, rejim tarafından büyütülüp korunuyor, faaliyetleri medya eliyle kutsanıyor. Şimdi durum Susurluk’tan çok daha vahim.

Ortada bir ucu Saray’a bir ucu ABD ve Rusya’ya uzanan uluslararası bir Susurluk olayı var. Kısa süre önce Amerikan Fox News’te çete lideri Serkan Kurtuluş’la ilgili bir haber çıktı.

Serkan Kurtuluş, halen Arjantin’de tutuklu bulunan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Yaptıkları ve yakalandıktan sonraki itirafları insanın kanını donduruyor.

Kurtuluş, Fox News’tan önce Bold Medya’dan Cevheri Güven ve ardından da Said Sefa’ya konuştu. 4 başlıkta çok çarpıcı itiraflarda bulundu.

Rahip Brunson’a suikast, Rus uçağının düşürülmesi, Suriye’de yaşananlar ve FETÖ Borsası ile ilgili söyledikleri FBI’yı da harekete geçirdi.

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın merkezinde yer aldığı kanlı borsa olayında eski Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da adı geçiyor.




Kaynak: BOLD

Son güncelleme: 18:26 19.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı