• Turkhane Logo

Hüner Coşkuner son yolculuğuna uğurlandı

Türk sanat müziği sanatçısı Hüner Coşkuner, son yolculuğuna uğurlandı. Coşkuner, Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

17:10 08 Şubat 2021 Pazartesi
Hüner Coşkuner son yolculuğuna uğurlandı
Türk sanat müziği sanatçısı Hüner Coşkuner, son yolculuğuna uğurlandı. Coşkuner, Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.


Kemik iliği kanseri tedavisi gördüğü hastanede 58 yaşında vefat eden Türk sanat müziği sanatçısı, şarkı sözü yazarı Hüner Coşkuner son yolculuğuna uğurlandı.

Coşkuner, Şakirin Camisinde kılınan öğle namazının ardından Karacaahmet Mezarlığına defnedildi.


Sanatçının ablası Deniz Coşkuner, yaptığı açıklamada, Hüner Coşkunerin çok mütevazı bir hayat sürdüğüne dikkat çekerek, Hiçbir zaman paraya, şöhrete ilgi duymazdı. Sahnesini aldıktan sonra evine giderdi. Gece hayatı yoktu, alkolü ve sigarayı sevmezdi. Giyimine çok dikkat ederdi. Sahnesine çıkar, bir dev olurdu, sahnesinden sonra eşofmanlarını giyer, evine giderdi. Acımız çok büyük. Sibel Candan Seda Sayana kadar bütün sanatçılarla temas halindeyim. Herkes ağladı, ülke ağladı. Hepsine teşekkür ediyorum dedi.

Sanatçının ikiz kardeşi Saliha Yavaş ise sevenlerine başsağlığı dileyerek, Hüner Coşkunerin 10 aylık bir tedavi süreci geçirdiğini söyledi.

Yavaş, Her şeye hazırlıklıydı. Hayatımı güzel yaşadım, istediğim her şeyi gerçekleşti. Ölümden asla korkmuyorum, ölürsem beni ablamın yanına gömün dedi. Her konuşmasında teselli ederek, geriye çekerdim o duygularını. Çok acı veren bir süreçti ama ben ona hep pozitif enerji vermeye mecburdum. İnanın bana ölümünden 2 gün önceye kadar yoğun bakımda bana şarkılar söylüyordu ifadelerini kullandı.

Son güncelleme: 17:10 08.02.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı