• Turkhane Logo

Sürgün gazeteci Abdullah Bozkurt’a İsveç’te saldırı!

İsveç’te yaşayan sürgün gazeteci Abdullah Bozkurt, evinin önünde kimliği belirsiz üç kişinin saldırısına uğradı.

15:49 25 Eylül 2020 Cuma
Sürgün gazeteci Abdullah Bozkurt’a İsveç’te saldırı!
İsveç’te yaşayan sürgün gazeteci Abdullah Bozkurt, evinin önünde kimliği belirsiz üç kişinin saldırısına uğradı.



Sağlık durumu iyi olan Bozkurt, Türkiye’deki hukuksuzlukları dünya kamuoyuna anlatmaya daha kararlı bir şekilde devam edeceklerini açıkladı.

Nordic Monitor Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Bozkurt dün öğleden sonra evinin önünde kimliği belirsiz üç kişinin saldırısına uğradı. Aldığı darbeler sonrası hastaneye kaldırılan Bozkurt’un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.


/

“HUKUKSUZLUKLARI ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Nordic Monitor’ün aktardığı bilgilere göre Bozkurt, olay sonrası basın açıklaması yaptı. Saldırıyla verilmek istenen mesajı aynen iade ettiğini belirten Bozkurt, Nordic Monitor’ün Türkiye’deki hukuksuzlukları dünya kamuoyuna anlatmaya daha kararlı bir şekilde devam edeceğini söyledi.
   NORDIC MONITORE SALDIRI!

Nordic Monitor Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Bozkurt dün öğleden sonra evinin önünde kimliği belirsiz üç kişinin saldırısına uğradı. Aldığı darbeler sonrası tedbiren hastaneye götürülen Bozkurtun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. pic.twitter.com/gCnUGpg6qO — Nordic Monitor Türkçe (@NordicMonitorTR) September 25, 2020
İsveç’te yaşayan Bozkurt uzun süredir Anadolu Ajansı, Oda TV, Aydınlık ve havuz medyasının hedef gösterdiği bir gazeteciydi. Bozkurt’un özellikle MİT’in illegal operasyonları, radikal örgütler ve Erdoğan’ın yurt dışındaki uzun kolları hakkında özel haberleri dikkat çekiyordu.



Son güncelleme: 15:49 25.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı