• Turkhane Logo

Şüpheli paket alarmı; CNN International tahliye ediliyor!

Beyaz Saray, Obama ve Clinton'a patlayıcı cihaz gönderilmesinin ardından CNN'in New York'taki ofisleri de şüpheli paket nedeniyle boşaltıldı

18:16 24 Ekim 2018 Çarşamba
Şüpheli paket alarmı; CNN International tahliye ediliyor!
Beyaz Saray, Obama ve Clinton'a patlayıcı cihaz gönderilmesinin ardından CNN'in New York'taki ofisleri de şüpheli paket nedeniyle boşaltıldı

ABDde Beyaz Saray, eski başkanlar Bill Clinton ve Barack Obama ile milyarder George Sorosa gönderilen şüpheli paketin ardından Amerikan televizyon kanalı CNN International kanalı da hedef oldu. Önceki bomba ihbarları ile bağlantılı olup olmadığı kesinleşmese de kanalın binası, şüpheli bir paket gönderilmesi nedeniyle tahliye edildi.

CNN, kanalın New York’tan yayın yaptığı Time Warner binasının tahliye edildiğini duyurdu. Buna göre, kanalın posta ofisinde şüpheli bir paket bulundu. CNN binasının önündeki cadde trafiğe kapatılırken, bölgeye çok sayıda polis aracı gönderildi.

New York Polisinin, binaya gönderilen bombayı etkisiz hale getirdiği açıklandı.


İkiz gökdelenlerden oluşan Time Warner Center, 230 metre yüksekliğinde ve 55 kattan oluşuyor.

ABDde üst üste bomba alarmı

Bill ve Hillary Clinton çiftinin evine gönderilen bir pakette patlayıcı cihaz bulunduğu duyuruldu. Ardından ABDnin bir diğer eski başkanı Barack Obamanın da evine bombalı paket gönderildiği belirtildi. Sonrasında ise Beyaz Saraya gönderilmeye çalışılan bombalı paketin yakalandığı belirtildi.

ABDli yetkililer, Bill ve Hillary Clinton çiftinin New Yorktaki evine gönderilen bir paketin içerisinde bomba bulunduğunu açıkladı. Paketin içerisine yerleştirilen bombanın, geçtiğimiz pazartesi günü ABDli milyarder yatırımcı George Sorosa gönderilen bomba ile benzer özellikler taşıdığı belirtildi.


ABD gizli servisi CIA, önceki başkan Barack Obamanın Washingtondaki evine de bombalı paket gönderildiğini duyurdu.

Olayın ardından ABD Başkanı Donald Trump bir açıklama yaptı ve Beyaz Sarayın bu iki olayı da ciddi şekilde ele aldığını belirtti.

CNN International kanalı, Beyaz Saraya gönderilen bir bombalı paketin engellendiğini iddia etti.

Son güncelleme: 18:16 24.10.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı