• Turkhane Logo

Kaçırılan Salim Zeybek, Yasin Ugan, Erkan Irmak ve Özgür Kaya Ankara Emniyetinde gözaltında

Aylardır kayıp olan 6 kişiden 4’ünden haber var. Aileleri, Salim Zeybek, Yasin Ugan, Erkan Irmak ve Özgür Kaya’nın bulunduğunu, Emniyet’te gözaltında olduğunu duyurdu.

08:20 29 Temmuz 2019 Pazartesi
Kaçırılan Salim Zeybek, Yasin Ugan, Erkan Irmak ve Özgür Kaya Ankara Emniyetinde gözaltında
Aylardır kayıp olan 6 kişiden 4’ünden haber var. Aileleri, Salim Zeybek, Yasin Ugan, Erkan Irmak ve Özgür Kaya’nın bulunduğunu, Emniyet’te gözaltında olduğunu duyurdu.

Siyah transporterlar ile kaçırılan ve aylardır haber alınamayan Salim Zeybek, Erkan Irmak, Yasin Ugan ve Özgür Kaya’nın Ankara Emniyet Müdürlüğünde gözaltında olduğu aileleri tarafından sosyal medyada duyuruldu. Mustafa Yılmaz ve Gökhan Türkmen’den ise hâlâ bir haber yok.

Salim Zeybek’in eşi Betül Zeybek, ”Az önce Ankara TEM’den aradılar. Eşimin Ankara TEM’de olduğunu ve sağlığının iyi olduğunu söylediler. Ailecek çok heyecanlandık şu an heyecandan yazamıyorum. Gelişmeleri duyuracağım” paylaşımında bulundu.

  Az önce Ankara TEMden aradılar. Eşimin Ankara TEMde olduğunu ve sağlığının iyi olduğunu söylediler. Ailecek çok heyecanlandık şu an heyecandan yazamıyorum. Gelişmeleri duyurucam. @gergerliogluof @MSTanrikulu — Salim Zeybek (@SalimAzeybek) July 28, 2019


Yasin Ugan’ın kardeşi Mikail Ugan da benzer bir haber verdi. Mikail Ugan, “Biraz önce TEM den bir polis memuru aradı ve 13 Şubattan beri kayıp olan kardeşimin ellerinde olduğunu söyledi. Rabbime şükürler olsun.” ifadelerini kullandı. Gelişmeyi, eşi şu cümlelerle duyurdu: “Allah’ım çok şükür. Emeği geçen dua eden herkesten Allah razı olsun. Sadece emniyette bilgisi geldi. Sabah gelin dediler. Hayrolsun inşallah.”

  Biraz önce TEM den bir polis memuru aradı ve 13 Şubattan beri kayıp olan kardeşimin ellerinde olduğunu söyledi.Rabbime şükürler olsun. — Mikail UGAN (@mikail_ugan) July 28, 2019

Özgür Kaya’nın eşi ise şu paylaşımda bulundu: “Eşim Özgür Kaya’nın, 10 dakika önce gözaltına alındığı haberi geldi.”

  Esim özgür Kaya 10 dakika önce gözaltına alındığı haberi ggeldi — Özgür Kaya (@sakindokunma) July 28, 2019

Erkan Irmak’ın eşinin paylaşımı da şöyle oldu: “Çok şükür eşimin Emniyette olduğu bilgisi geldi. Gelişmelerden haberdar edeceğim.”

  Çok şükür eşimin Emniyette olduğu bilgisi geldi. Gelişmelerden haberdar edeceğim — Erkan Irmak (@erkannirmak) July 28, 2019

Gökhan Türkmen (7 Şubat 2019), Yasin Ugan (12 Şubat 2019), Özgür Kaya (12 Şubat 2019), Erkan Irmak (16 Şubat 2019), Mustafa Yılmaz (18 Şubat 2019), Salim Zeybek (20 Şubat 2019)’da siyah transporterlar ile kaçırılmıştı. Aileleri aylardır seslerini duyurmak için çabaladı ve bir sonuç çıktı. Mustafa Yılmaz ve Gökhan Türkmen’in ailelerinin bekleyişi devam ediyor.
 

Son güncelleme: 08:20 29.07.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı